Bedrijfsbeeld Netwerktocht op 17 mei a.s.

Bent u ondernemer en is fietsen een grote hobby van u? Wilt u graag andere bijzondere ondernemers ontmoeten en op een sportieve manier netwerken? Dan is deze unieke Bedrijfsbeeld Netwerktocht uw kans.  Sportief netwerken met andere ondernemers tijdens een toertocht onder begeleiding van motards.

Op 17 mei a.s. organiseren wij in opdracht van Bedrijfsbeeld de “Bedrijfsbeeld Netwerktocht”. Deze toertocht is speciaal bedoeld voor de sportieve ondernemer die de kans krijgt om op een compleet nieuwe manier te netwerken. U wordt ontvangen bij het pand van Bedrijfsbeeld met een welkomstdrankje. Na het welkom om 14.00 uur vertrekt de groep op de racefiets voor een rit van 75 km. De route zal grotendeels over de openbare weg gaan en onder begeleiding gaan van 4 Motards, een mechanieker en EHBO wat garant staat voor een bijzondere ervaring. De gemiddelde snelheid van de groep zal rond de 28 km per uur liggen. Tijdens de rit wordt er “gedraaid” waardoor u in de gelegenheid bent om te netwerken met de andere ondernemers. Op ongeveer de helft van de route wordt er een pauze gehouden op een unieke locatie waar u iets speciaals staat te wachten.

Na de pauze gaat de rit verder om uiteindelijk weer om c.a. 18.15 uur bij Bedrijfsbeeld te eindigen. Daar staat een pastabuffet voor u gereed waardoor u uitgebreid de gelegenheid heeft om tijdens het eten verder in gesprek te gaan met andere ondernemers.  Aan deze netwerktocht kunnen maar een beperkt aantal deelnemers mee doen. Er is ruimte voor 26 fietsers dus wacht niet te lang met u zelf aan te melden. U kunt zich opgeven via het onderstaand formulier. Iedere deelnemer moet zich apart opgeven.

Bedrijfsbeeld zorgt voor een onvergetelijke aftermovie en exposure!

 

%d bloggers liken dit: