Anjo Jager Kerstrit 2017 wordt uitgebreid.

Anjo Jager Kerstrit 2017 wordt uitgebreid

De Anjo Jager Kerstrit 2017 wordt uitgebreid.

De Anjo Jager Kerstrit wordt uitgebreid. Nadat de Anjo Jager Kerstrit afgelopen jaar de status NTFU klassieker heeft gekregen hebben wij besloten om de tocht uit te breiden. Nog steeds heeft de wegrit, bestaande uit een route van 50 en 90 km, de status NTFU klassieker. Daarnaast is er voor dit jaar ook een mountainbiketocht aan gekoppeld. Deze mountainbiketocht zal ook twee afstanden kennen namelijk één van 40 km en één van 60 km. Ook voor deze tocht mikken we op de hoogste NTFU status. Beide routes zullen bestaan uit c.a. 70 % offroad en heeft halverwege een compleet verzorgde bevoorradingspunt. Hier vind men ook een hulppost van het Nederlandse Rode Kruis.

Routes

Zowel de mountainbiketocht als ook de wegrit gaan door de kop van Drenthe. Beide tochten zijn duidelijk uitgezet en zullen zich via goede routes door het mooie Drentse landschap slingeren. Halverwege de tocht kunnen de deelnemers zich bevoorraden voordat ze de 2e deel van de rit afleggen.

Start/finish dorp

Het start/finish dorp zal zich wederom bevinden op het parkeerterrein van Anjo Jager Fietsen aan de Zendmastweg in Assen. Het parkeertrrein zal voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot een gezellig, volledig in kerstsfeer gehuld, start/finish dorp. Alle deelnemers worden hier warm onthaald in de verwarmde inschrijftent en kunnen voor de tocht genieten van een kop koffie of thee. Bij terugkomst in het start/finish dorp wacht de deelnemers een kop warme chocolademelk en een kop snert voor de liefhebbers.

Loting

Ook tijdens deze Kerstrit houden we weer een loting. Alle deelnemers krijgen bij hun inschrijving een lot. Uit alle uitgegeven nummers wordt één winnaar getrokken die een kleding bon wint t.w.v. € 100,-.

Kijk voor meer informatie op Kerstrit.nl

Posted on: 17 november 2017, by :

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: