Anjo Jager Kerstrit Eigen Website

Website Anjo Jager Kerstrit

De Anjo Jager Kerstrit heeft zijn eigen website.

Met ingang van 22 oktober heeft de Anjo Jager Kerstrit zijn eigen website kerstrit.nl. Op die manier kunnen we vaker en gerichter berichten publiceren die uitsluitend te makken hebben met de Anjo Jager Kerstrit. De Anjo Jager Kerstrit word dit jaar op 24 december gehouden.

De bedoeling is dat dit een evenement gaat worden wat jaarlijks terug keert op de zaterdag voor kerst. Afhankelijk van de ervaringen van dit jaar zullen we bekijken welke aanpassingen nodig zijn om hier volgend jaar een nog mooier evenement van te maken. Op dit moment kan je alle relevante informatie vinden op deze website zoals informatie over de tocht, de routes, de inrichting van het Start/Finish dorp maar ook hoe je er kan komen.

Samen met de hoofdsponsor Anjo Jager Fietsen hopen wij dat er veel deelnemers zullen zijn die samen met ons het jaar sportief willen afsluiten. Deelnemers aan deze tocht ontvangen een kortingsbon voor besteding in de winkel. Daarnaast maken alle deelnemers kans op het winnen van een geweldige prijs via de loting.

Bekijk de website kerstrit.nl

Posted on: 22 oktober 2016, by :

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: