Evenementenmelding

Evenementenmelding

Een melding krijgen van elk nieuw fietsevenement? Dat kan via de evenementenmelding.

Voortaan krijg je een mail bij elk  fietsevenement van Cycling Events Drenthe via de evenementenmelding. Je meld je aan via het inschrijfformulier en je ontvangt een melding in je mailbox zodra er een nieuwe datum bekend is van een evenement. Deze mail bevat de eerste informatie m.b.t. het evenement. Of het nu voor de racefiets, mountainbike, e-bike, tracking bike of stadsfiets is er ontgaat jou niets. Je krijgt een melding over wat voor  evenement is het, waar is het en wanneer het is. Kortom alle informatie over het fietsevenement staat in die mail.

Daarnaast krijg je een uitnodiging om je als één van de eersten in te schrijven. Dus als we een evenement hebben met een limit aan deelnemers heb jij de beste kans om er bij te zijn. Of het nu in Drenthe of buiten Drenthe plaatsvind, jij weet het het eerst.

De gegevens van jou inschrijving worden uitsluitend gebruikt om jou een melding te kunnen sturen met betrekking tot fietsevenementen. Je ontvangt alleen meldingen van evenementen die door ons worden georganiseerd.

Meld je vandaag nog aan en mis geen evenement van Cycling Events Drenthe.

Posted on: 30 september 2016, by :

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: