Anjo Jager Kerstrit

Anjo Jager Kerstrit

Sportief het jaar afsluiten met de Anjo Jager Kerstrit.

Dit jaar begon het fietsseizoen vrij laat omdat we een heel nat en koud voorjaar hebben gehad en nu is het alweer september en gaan we weer richting het einde van het jaar.

Nog een laatste wegrit maken dit jaar met al je fietsvrienden? Dit kan tijdens de 1e “Anjo Jager Kerstrit”.

Op 24 december ontvangen wij jou graag in een volledig in kerstsfeer gehuld start/finish dorp. In de verwarmde inschrijftent kan je nog even genieten van een kop koffie of thee voordat jij of jullie beginnen aan deze leuke tocht.

Er zijn volledig gepijlde routes van 50 en 90 km door het mooie landschap via autoluwe wegen en goed begaanbare fietspaden. Ook is er in beide routes een bevoorradingspost opgenomen.

Bij terugkomst wordt je sfeervol onthaald in het start/finish (kerst) dorp waar je nog lekker kan napraten terwijl je kan opwarmen met een beker warme chocolademelk en een kop heerlijke soep. Ook heb je de gelegenheid om de uitgebreide kerstaanbiedingen van Anjo Jager Fietsen te bekijken.

Als dealer van o.a. Cannondale, Trek, Koga, Gazelle, Shimano, Rogelli en Pearl izumi  is er voldoende aanbod.

Als deelnemer ontvang je ook een kortingsbon die je kan gebruiken bij een eventuele aanschaf bij Anjo Jager. Ook wordt er een leuke prijs verloot onder de deelnemers.

Waar?

Anjo Jager Fietsen aan de Zendmastweg 1 in Assen

Hoe laat?

90 km start tussen  9.00 en 11.00 uur

50 km start tussen 10.00 en 11.00 uur

Kosten?

Voorinschrijvingen  € 4,- (NTFU leden € 3,-)

Daginschrijving       € 5,- (NTFU leden € 4,-)

 

Posted on: 22 september 2016, by :

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: