Voordeel tijdens de Drenthe Zomertoer

Drenthe Zomertoer voordeel

Tijdens de Drenthe Zomertoer krijgt u een voordeel.

Op 10 augustus wordt hij voor het eerst georganiseerd, de Drenthe Zomertoer. Vanaf een aantal leuke en gezellige opstapplaatsen kunt u starten aan deze recreatieve fietstocht voor jong en oud. De volledige ronde is 30 km lang en zal u langs een 6 tal leuke, ontspannende, educatieve en actieve pauze plaatsen brengen. U mag zelf bepalen waar en hoe vaak u een pauze inlast. Als deelnemer aan de Drenthe Zomertoer ontvangt u bij inschrijving een polsbandje. Op vertoon van dit polsbandje profiteert u van een mooie aanbieding bij de pauze plaatsen. Hieronder vindt u de pauze plaatsen met daarbij het voordeel wat u kunt krijgen.

Wilt u zeker zijn van een polsbandje? Schrijf u zelf nu in en profiteer ook nog eens van € 1,- voorinschrijfkorting. Dit kan tot en met woensdag 3 augustus.

C+B Museum Grolloo

Blueszanger Harry Muskee woonde van 1965 tot 1971 in een boerderijtje aan de Voorstreek in Grolloo. Daar repeteerde hij met zijn band Cuby and the Blizzards voor beroemde platen als Desolation, Groeten uit Grolloo en Appleknockers Flophouse.
Muskee kreeg daar bezoek van mensen over de hele wereld. Van John Mayall tot Eddie Boyd en van Boudewijn de Groot tot Ton Sijbrands. Vanaf 2011 is in dat oude boerderijtje het uniek C+B Museum gevestigd. Een deel is in de oude staat zoals Harry Muskee er woonde, met bedsteden en al, en een deel is als moderne expositieruimte ingericht. Met veel beeld- en geluidmateriaal wordt de historie van deze meest beroemde bluesband van Nederland tot leven gebracht.
Het C+B Museum wordt niet gesubsidieerde en helemaal door vrijwilligers gerund. Dat mag je niet missen!

Als deelnemer van de Drenthe Zomertoer ontvangt u € 2,50 voordeel op de entreeprijs.

Joytime Outdoor Belevingspark

Klimmen op een absoluut unieke plek. Het klimbos van Klimpark Outdoor Grolloo is gelegen rondom en op recreatieplas De Kleine Moere. Inmiddels zijn er 6 parcoursen gerealiseerd, variërend tussen de 2 en 10 meter hoogte. Klimmen bij Klimpark Outdoor Grolloo biedt uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick!

In het Outdoor Belevingspark bieden we de ‘standaard’ outdoor activiteiten op een
belevenisvolle manier aan. Boogschieten, mountainbiken, geo cachen, over de hindernisbaan, quad rijden*,
kanovaren. Of wat dacht je van klimmen op een van onze 8 uitdagende klimwanden? 4 uur lang onbeperkt plezier
en vertier. En dat allemaal met één entreekaartje! Op het water, recreatief, sportief of juist lekker in de omgeving.
Van jong tot oud, voor ieder wat wils!

Als deelnemer van de Drenthe Zomertoer ontvangt u € 2,50 voordeel op de entreeprijs.

Buitencentrum Boomkroonpad

Over de bomen het bos zien? Om het bos eens op een andere manier te beleven, heeft staatsbosbeheer een wandelpad tussen boomtoppen aangelegd. Een wonderlijke wandeling voor jong en oud. Een sfeervolle tocht die begint in de worteltunnel en – via een klim langs wortels, boomstam en takken -eindigt op de uitkijktoren. Met een adembenemend uitzicht over de toppen van de bomen tot aan de horizon, als beloning.

Normaal tarief €4,50 volwassenen en €2,25 kinderen tot 12 jaar
Voordeel  voor de deelnemers van de Drenthe Zomertoer:
Volwassenen €1,- korting en kinderen €0,50 korting.

Restaurant ’t Hemelriek

In het mooiste stukje van Drenthe, midden in de bosrijke omgeving van Gasselte, vindt u ’t Hemelriek. Bij veel mensen bekend als de perfecte plaats om ’s zomers je handdoek op het zand neer te leggen en te genieten van zon, water en strand. Maar ’t Hemelriek biedt meer. Veel meer.

Van wandelaars en dagtoeristen tot bruidsparen, van zakelijke afspraken tot personeelsfeesten of een bezoek aan het Boomkroonpad: voor elke gelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres. Door de bosrijke omgeving met prachtige beukenlanen, het meer en niet te vergeten het strand, is ’t Hemelriek een uitstekende locatie om welk jaargetijde dan ook te vertoeven.
Proef de sfeer en geniet van het unieke uitzicht, u bent van harte welkom!

Als deelnemer aan de Drenthe Zomertoer ontvangt u, bij vertoon van het polsbandje, het 2e kopje koffie gratis bij de bestelling van een kopje koffie met appelgebak.

Attractiepark Drouwenerzand

Drouwenerzand Attractiepark is gelegen tegenover het prachtige zandstuifgebied ‘Het Drouwenerzand’. Het Attractiepark hanteert een zeer vriendelijke entreeprijs van € 13,70 per persoon, dit is inclusief alle
attracties, frites, diverse snacks, verse soep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs!

De vele speeltoestellen en attracties zijn speciaal uitgezocht voor kinderen vanaf c.a. 3 jaar. Heerlijk samen met je (groot)ouders genieten van de schommels, klimtoestellen of samen in de schommelende of draaiende attracties, ècht een dag uit voor de hele familie. En ben je moe of wil je even naar je genietende (klein)kinderen kijken, dan ga je lekker op terras zitten met koffie of thee (en iets lekkers) binnen handbereik. Genieten maar!

Als deelnemer aan de Drenthe Zomertoer ontvangt u bij de start een kortingsbon voor de entree.

Hunebedcentrum

Beleef de prehistorie in het Hunebedcentrum in Borger en volg het spoor terug naar de hunebedbouwers
Het grootste hunebed van Nederland staat in Borger. Naast het hunebed ligt het Hunebedcentrum: het enige Nederlandse museum over de hunebedden en het volk dat ze bouwde. In het Hunebedcentrum volg je het spoor terug naar de hunebedbouwers. Wie waren de bouwers van die mysterieuze monumenten? Kom de bijzondere wereld ontdekken van de prehistorische boeren die in Drenthe in het Hondsruggebied leefden. Waar kwamen de enorme hunebedstenen vandaan? Wandel door 150 duizend jaar verleden tijd. Ervaar hoe de kracht van ijs, water en wind het unieke Hondsruglandschap vorm gaf.

Oertijdpark

Nieuw is het Oertijdpark, een reis van 150.000 jaar in het buitengebied rondom het Hunebedcentrum. Op het
terrein vindt u boerderijen uit de prehistorie, een ontdekpad met allerlei objecten uit het verre verleden en nog veel meer. Kom het ontdekken en u zult verbaasd zijn over het verhaal van onze voorouders.

Tijdens de Drenthe Zomertoer 25% voordeel op de entree.

 

Kortom Veel voordeel en lekker genieten van de Drentse natuur.

Meld je nu aan.

Posted on: 14 juli 2016, by :

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: