Win 2 kaarten voor de E-bike Xperience in de Jaarbeurs in Utrecht.

E-bike Xperience

E-bike Xperience Jaarbeurs Utrecht

De zoektocht naar jouw ideale e-bike start op E-bike Xperience. Ga je voor een e-mountainbike, een speed pedelec of hou je het toch liever bij een normale e-bike die geschikt is voor je rit naar het werk of over de Veluwe? Stap op één van de honderden aanwezige testfietsen en vind de e-bike die perfect bij je past. Op 11 en 12 februari vindt er in de jaarbeurs in Utrecht de e-bike Xperiance plaats.

ENORM VEEL TESTFIETSEN

Er zijn maar liefst 40 merken met e-bikes, daar moet je jouw toekomstige e-bike zeker bijzitten. Test de verschillen tussen de verschillende motoren van Bosch en Shimano Steps. Ervaar hoe het is om met een e-bike van bijvoorbeeld Koga, Giant, Batavus, of Pegasus een helling op te fietsen. Leef je uit op het Bosch e-mtb testparcours met een mountainbike van Merida of Specialized en raas met 45 km/h over het speed pedelec parcours met een high speed e-bike van bijvoorbeeld Riese & Muller, Flyer of Klever.

» Bekijk de complete deelnemerslijst

Deelnemers van A-Z: Batavus Bosch Brinckers Bulls Cannondale Conway Cube  Dutch ID E-bike Manufaktur Eco Giant Haibike Hercules i:SY Infinity Klever Koga Kreidler Merida Pegasus Peper Puch Qwic Resa Riese & Muller Shimano Steps Sparta Specialized Spiked Stromer Tern Trek Veldia Velo de Ville Victoria Vogue Winora

VERSCHILLENDE SOORTEN TESTPARCOURS

Voor alle type e-bikes is er een speciaal indoor testparcoursaangelegd, powered by Bosch. Zo kan jij je fiets testen onder alle omstandigheden! Op het parcours vind je bijvoorbeeld een helling, een schelpen- en zandpad en voor de razendsnelle high speed e-bikes (speed pedelecs) is er een aparte strook waarbij over de gehele hallengte snelheden tot max 45 km/h bereikt worden. Heb je nog nooit op een e-bike gefietst? Begin dan bij het Bovag parcours waar ex profwielrenner Henk Lubberding je tips geeft over het gebruik van een e-bike.

Let op: Om de e-bikes te kunnen testen heb je een testparcoursvoucher nodig.Voorkom dat je op het event lang moet wachten en print ‘m nu alvast uit!

STEL AL JE VRAGEN

Meerdere onafhankelijke experts van de Fietsersbond, ANWB en Innovam geven informatie over accu’s, motoren en actieradius en beantwoorden de moeilijkste vragen. Eén ding is zeker, na een bezoek aan dit event staat niets de aanschaf voor een e-bike je meer in de weg!

FIETS EN WANDELBEURS

Een ticket voor de E-bike Xperience geeft ook gratis toegang tot Fiets en Wandelbeurs, dat gelijktijdig plaatsvindt in Jaarbeurs. Dit event is het meest complete event van Europa voor fietsers en wandelaars.

bron: www.ebikexperience.nl

WIN 2 VRIJKAARTEN

Bij ons kan je twee toegangskaarten winnen ( kassa prijs € 15,-). Wij geven 5 x 2 kaarten weg. Wat moet je er voor doen? Klik op de link en vertel ons waarom jij naar de beurs wil. Onder de inzendingen verloten wij de toegangskaarten.

Posted on: 26 januari 2017, by :

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: