Winnaars vrijkaarten E-Bike Xperience Jaarbeurs bekend.

Winnaars vrijkaarten E-Bike Xperience Jaarbeurs bekend.

Winnaars vrijkaarten bekend.

De winnaars van de vrijkaarten voor de E-Bike Experience in de Jaarbeurs in Utrecht zijn bekend. Op 11 en 12 februari wordt de E-Bike Xperience gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.

De zoektocht naar jouw ideale e-bike start op E-bike Xperience. Ga je voor een e-mountainbike, een speed pedelec of hou je het toch liever bij een normale e-bike die geschikt is voor je rit naar het werk of over de Veluwe? Stap op één van de honderden aanwezige testfietsen en vind de e-bike die perfect bij je past.

Er zijn maar liefst 40 merken met e-bikes, daar moet je jouw toekomstige e-bike zeker bijzitten. Test de verschillen tussen de verschillende motoren van Bosch en Shimano Steps. Ervaar hoe het is om met een e-bike van bijvoorbeeld Koga, Giant, Batavus, of Pegasus een helling op te fietsen. Leef je uit op het Bosch e-mtb testparcours met een mountainbike van Merida of Specialized en raas met 45 km/h over het speed pedelec parcours met een high speed e-bike van bijvoorbeeld Riese & Muller, Flyer of Klever.

Wij mochten 5 x 2 toegangskaarten verloten voor deze boeiende beurs. U kunt uitgebreid de verschillende fietsen testen en u laten informeren. Ook zijn er verscheidene leveranciers en fabrikanten van accessoires die een stand hebben.

De winnaars zij;

  • Mevrouw Weisener uit Amsterdam
  • Mevrouw Kok uit Leiden
  • Mevrouw Windt uit Oldenzaal
  • Meneer Hartman uit Hilversum
  • Meneer Brouwers uit Sint-Oedenrode

Alle winnaars zijn via de mail op de hoogte gebracht. Wij wensen hun allemaal heel veel plezier op deze beurs.

 

Posted on: 7 februari 2017, by :

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: