Drenthe Zomertoer

Drenthe Zomertoer

Op 10 augustus organiseren wij de Drenthe Zomertoer.

De Drenthe Zomertoer is een leuke en gezellige familietocht die in samenwerking met de opstapplaatsen en stopplaatsen wordt georganiseerd. De 30 km lange route zal langs diverse unieke plekjes gaan waar de deelnemers een stop kunnen inlassen. Voor diegene die geen 30 km wil of kan fietsen is het mogelijk een noordelijke lus te rijden van 17 km of een zuidelijke lus van 21 km. Vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur kan er gestart worden en kan men een gepijlde  route volgen via auto luwe wegen en mooie fietspaden door een uniek stukje Drenthe. Van karakteristieke weggetjes over de Hondsrug en rustieke dorpjes tot vergezichten en bosrijk gebied, je zal het allemaal tegenkomen.

Deelname bedraagt € 5,- p.p. en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Inschrijven is mogelijk vanaf 9.00 uur aan de inschrijftafel bij de opstapplekken. Voorinschrijven kan tot en met 3 augustus via het inschrijfformulier en levert een voordeel op van € 1,-

Opstapplaatsen

Er kan gestart worden tussen 10.00 uur en 12.00 uur bij de volgende opstapplaatsen.

De deelnemers komen langs leuke “stop plaatsen” waar ze kunnen genieten van een unieke ervaring. De toegang kan tegen een gereduceerde prijs. Als deelnemer aan de Drenthe Zomertoer ontvang je een polsbandje waardoor je herkenbaar bent als deelnemer.

Pauze-/Stop- plaatsen

Hieronder vind je de stopplekken op een rij.

De korting die je ontvangt wordt op een later moment gecommuniceerd.

De route zal volledig gepijld zijn waardoor deze makkelijk te volgen is. Ook krijgen de deelnemers een routebeschrijving op papier mee waar ook informatie op staat m.b.t. de stopplaatsen. Tevens zijn de routes beschikbaar als .gpx bestand.

De route is gepijld van 10.00 uur tot en met 17.00 uur. Daarna zullen de pijlen worden opgeruimd maar kunnen mensen aan de hand van de uitgeschreven routebeschrijving altijd de weg terug vinden als ze besluiten wat langer op één van de stopplaatsen te verblijven.

De deelnemers aan de Drenthe Zomertoer krijgen van Fietsen & Koffie een bidon aangeboden.

Geef een reactie