Van Bioracer Speedwear: Fietskleding

 Bioracer Speedwear

Door de samenwerking met Bioracer Speedwear is het vanaf nu ook mogelijk om uw fietskleding via ons te bestellen. Wij helpen u door het proces van het bestellen van bedrijfs-,  collectie-, team-, individuele- en recreatieve sportkleding voor fietsers, triatleten, hardlopers en schaatsers.

 

Bioracer is marktleider in hoge kwaliteit sportkleding in Europa en leveren inmiddels over de hele wereld aan landenteams, professionele, competitieve en recreatieve sporters.

 

Werkwijze

 

  1. Offerte:

 

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen via het contactformulier. Ook is het mogelijk om ons hierover te mailen of te bellen wanneer u dat beter uitkomt. Als de offerte door u is goedgekeurd gaan we met u aan de slag om tot een goed ontwerp te komen.

  1. Het ontwerp:

 

Het ontwerpen van uw kleding kan op twee manieren.

  • U levert uw eigen ontwerp aan en deze wordt in samenwerking met u en het internationale design team van Bioracer speedwear verfijnd zodat we er zeker van zijn dat het ontwerp er uit komt te zien zoals u het voor ogen heeft.
  • Heeft u geen tijd of niet de creativiteit om zelf een ontwerp te maken dan kan het design team van Bioracer speedwear een ontwerp voor u maken.

 

  1. Fabricatie:

 

Nadat u de ontwerp heeft goedgekeurd wordt de bestelling gefabriceerd. Vanaf dit moment zijn aanpassingen of toevoegingen aan het design niet meer mogelijk.

Hierna duurt het gemiddeld 8 weken totdat u uw sportkleding ontvangt.

 

  1. Betaling en levering:

 

Betaling van uw bestelling verloopt via ons. Ongeveer 2 weken voor het levermoment van de bestelling ontvangt u van ons een factuur die u binnen die termijn dient te betalen. Na betaling zal uw bestelling op het opgegeven afleveradres worden bezorgd.

 

 

%d bloggers liken dit: